Här har ni mig!

Hejsan alla läsare!

Nu är det en ny skribent på bloggen och jag heter Christoffer Andersson, jag är 18 år och kommer från den lilla orten Skinnskatteberg mitt i de Västmanländskaskogarna.
Jag flyttade till Leksand när jag var 16 för att jag skulle börja på Hotell-, och Restaurangprogrammet med inriktning mot Turisthotell. Nu sitter jag här i Leksand 3 år senare och håller på med ett projektarbete om Gotland tillsamman med Carolina och gotlänningen själv, Elin. Jag är en väldigt ambitiös människa och jag har gärna mycket att stå i, dock kan det bli en nackdel då jag väldigt ofta inte klarar av att säga Nej.

Ända sedan jag var liten har jag gillat att bo på hotell men framför allt att resa, vilket jag gör än idag. Min karriärsdröm är att bli Steward (flygvärdinna). Jag har en stor passion för Frankrike och den franskakulturen vilket ni säkert kommer att upptäcka och om ni inte förstått det så studerar jag även franska i min utbildning.
Jag tycker att det har projektet ska bli toppen kul att jobba med och jag känner att vi ska kunna åstadkomma något extraordinärt! En bra start har redan resulterat i att projektgruppen kommer den 21 oktober att åka till Gotland för en fyradagars studieresa.

Min roll i det här projektet är att jag är sekreterare och kontaktperson för hela allt-i-hopa. Jag ska tillägga att jag är inte världens bästa på grammatik vilket ni också märker men jag är väldigt bra på att formulera mig formellt och skriva snygga och formella protokoll och rapporter med mera.



/Christoffer Andersson, kontaktperson & sekreterare

RSS 2.0